מאפיינים - אטומה, מבריקה, יציבה
צבע - כחול מאוד כהה כשהיא דקה. כחול כהה עם גווני כחול בהיר כשהיא עבה. מזכיר קליפת אוכמניה.
מתכון לטסט של 100 גרם:
קוורץ-30 ג'
גיר-20 ג'
נפלין סייאנט-18 ג'
פריטה בורט 3134 -14 ג'
בולקליי-18 ג'
בדיל-3.8 ג'
קובלט קרבונט-6 ג'
כרום-2 ג'
להכנת קילו גלזורה יש להכפיל כל חומר פי 10.
הגלזורה נבדקה לשריפת חשמל בטמפרטורת 1220 מעלות צלסיוס .
* מזכירה שכל גלזורה יוצאת אחרת לכל קרמיקאי. כך שתמיד כדי להכין טסט של 100 גרם מגלזורה שמוצאת חן בעיניכן ולשרוף אותו אצלכן בתנור. ורק לאחר שראיתן את התוצר והוא יצא יפה לדעתכן, אז ורק אז להכין דלי של כמה ליטרים ממנה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה