מאפיינים -אטומה, מבריקה-משי, יציבה
צבע - בורדו סגול חזק
מתכון לטסט של 100 גרם:
קוורץ - 5.5 ג'
גיר - 26 ג'
גרסטלי בורט - 7.5 ג'
קורניסטון - 48 ג'
קאולין - 12 ג'
בדיל - 5 ג'
קובלט אוקסיד - 0.25 ג'
כרום - 0.1 ג'
להכנת קילו גלזורה יש להכפיל כל חומר פי 10.
הגלזורה נבדקה לשריפת חשמל בטמפרטורת 1220 מעלות צלסיוס .
* מזכירה שכל גלזורה יוצאת אחרת לכל קרמיקאי. כך שתמיד כדי להכין טסט של 100 גרם מגלזורה שמוצאת חן בעיניכן ולשרוף אותו אצלכן בתנור. ורק לאחר שראיתן את התוצר והוא יצא יפה לדעתכן, אז ורק אז להכין דלי של כמה ליטרים ממנה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה