מאפיינים - אטומה כמעט לחלוטין, מבריקה, יציבה
צבע - שחורה כשהיא עבה, כשהיא דקה צבעה נהיה שחור נחושת ירקרק
מתכון לטסט של 100 גרם:
פלדספר נתרני - 30 ג'
קוורץ - 30 ג'
גיר - 20 ג'
קאולין - 10 ג'
מנגן - 0.5 ג'
ברזל אדום - 5 ג'
נחושת אוקסיד - 1 ג'
קובלט אוקסיד - 1 ג'
להכנת קילו גלזורה יש להכפיל כל חומר פי 10.
הגלזורה נבדקה לשריפת חשמל בטמפרטורת 1220 מעלות צלסיוס .
* מזכירה שכל גלזורה יוצאת אחרת לכל קרמיקאי. כך שתמיד כדי להכין טסט של 100 גרם מגלזורה שמוצאת חן בעיניכן ולשרוף אותו אצלכן בתנור. ורק לאחר שראיתן את התוצר והוא יצא יפה לדעתכן, אז ורק אז להכין דלי של כמה ליטרים ממנה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה