אז בואו אפשר, וכדאי, לתת להם הסבר מהו לסטר זהב, מהי שריפה שלישית ולמה הוא צריך טווח טמפרטורה שונה. מה המחיר
של זה כלכלית ובריאותית (האם הרחתן לסטר זהב לאחרונה וחטפתן כאב ראש?). וכן לסטר זהב הוא מדהים ונפלא לצייר איתו
ולכתוב ולעטר וכו', אבל אני מניחה שלא כולן ירוצו להוציא 400 שקל על בקבוקון זהב.
לכן אלוהי הטכנולוגיה המציאו את הגלזורות שמזכירות לנו זהב. אלה יותר אנגובים בהרכבם מגלזורות למען האמת. יש בהם
אחוז גבוהה של תחמוצות שמתפקדות כמתיכים וברובן גם יש אחוז גבוה של חרסיות צבעוניות שמכילות בתוכן תחמוצות
נוספות.
לרוב את הזיגוגים האלה צריך להניח בשכבה עבה בשביל האפקט הרצוי ולעיתים קרובות הם גם נוטים לנזול. כך שהכנסתם
לסטודיו שלכן היא לשיקולכן בלבד.
בנוסף כמויות המתיכים הגדולות בזיגוג קרוב לוודאי הופכות אותו ללא ראוי לשימוש על כלי אוכל, אז קחו זאת בחשבון.
אספתי שישה מתכונים מסוג זה, כשאחד מהם יצא מאוד מעניין אבל ממש לא זהוב, אז בואו נצא לדרך...
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה