מאפיינים - חצי אטומה, מבריקה, זיגוג אפקטים, נוזלת.
צבע - כשהיא עבה היא בצבע תכלת-סגלגל עם גווני כחול בתוכו, יש לה אפקט פנינת משהו. אבל היא ממש נוזלת, וזה לא מפתיע כי אין בה אפילו גרם אחד של חרסית.
מתכון לטסט של 100 גרם:
פלדספר נתרני - 55 גרם
גיר - 15 גרם
צינק - 12 גרם
קוורץ - 12 גרם
טיטן - 5 גרם
קובל אוקסיד - 1 גרם
להכנת קילו גלזורה יש להכפיל כל חומר פי 10.
הגלזורה נבדקה לשריפת חשמל בטמפרטורת 1220 מעלות צלסיוס .
* מזכירה שכל גלזורה יוצאת אחרת לכל קרמיקאי. כך שתמיד כדי להכין טסט של 100 גרם מגלזורה שמוצאת חן בעיניכן ולשרוף אותו אצלכן בתנור. ורק לאחר שראיתן את התוצר והוא יצא יפה לדעתכן, אז ורק אז להכין דלי של כמה ליטרים ממנה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה