מאפיינים - אטומה, מבריקה, יציבה
צבע - צבע ירוק כרום כהה מאוד
סיבה - המתכון היה אמור לתת גלזורה בצבע ורוד, אבל הכרום נמצא פה בכמות גדולה מדי.
תנסו להוריד את הכמות ל-0.75 ג' ובטח יצא ורוד נחמד.
מתכון לטסט של 100 גרם:
גיר - 20 ג'
גרסטלי בורט - 27 ג'
נפלין סייאנט - 16 ג'
קאולין - 11 ג'
בדיל - 5 ג'
כרום - 7.5 ג'
להכנת קילו גלזורה יש להכפיל כל חומר פי 10.
הגלזורה נבדקה לשריפת חשמל בטמפרטורת 1220 מעלות צלסיוס .
* מזכירה שכל גלזורה יוצאת אחרת לכל קרמיקאי. כך שתמיד כדי להכין טסט של 100 גרם מגלזורה שמוצאת חן בעיניכן ולשרוף אותו אצלכן בתנור. ורק לאחר שראיתן את התוצר והוא יצא יפה לדעתכן, אז ורק אז להכין דלי של כמה ליטרים ממנה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה