מאפיינים - אטומה, מט משי, יציבה
צבע - גוון ירוק חם, קצת כמו ירוק של מדי צבא, נעימה למגע.
מתכון לטסט של 100 גרם:
קוורץ - 30 ג'
גיר - 20 ג'
נפלין סייאנט - 18 ג'
פריטה בורט 3134 - 14 ג'
בולקליי - 18 ג'
בדיל - 3.8 ג'
כרום - 2 ג'
להכנת קילו גלזורה יש להכפיל כל חומר פי 10.
הגלזורה נבדקה לשריפת חשמל בטמפרטורת 1220 מעלות צלסיוס .
* מזכירה שכל גלזורה יוצאת אחרת לכל קרמיקאי. כך שתמיד כדי להכין טסט של 100 גרם מגלזורה שמוצאת חן בעיניכן ולשרוף אותו אצלכן בתנור. ורק לאחר שראיתן את התוצר והוא יצא יפה לדעתכן, אז ורק אז להכין דלי של כמה ליטרים ממנה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה